Produkty dla curry deteley (8)

WOŁOWINA BOURGUIGNON I ZIEMNIAKI - BISTRONOMICZNE

WOŁOWINA BOURGUIGNON I ZIEMNIAKI - BISTRONOMICZNE

Przelać danie do garnka i podgrzewać przez kilka minut na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, lub przelać zawartość puszki do odpowiedniego naczynia i podgrzać w mikrofalówce przez 2 do 3 minut na maksymalnej mocy. Tłuszcze: 1,1 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 8,4 g W tym cukry: 2,4 g Błonnik: 0,7 g Białko: 7,7 g Sól: 0,70 g
Chutney z Mango

Chutney z Mango

Podnieś swoje dania i zaskocz swoich bliskich chutneyem z mango od Maison Nialé. Nasz chutney to sos słodko-kwaśny przygotowany na bazie owoców lub warzyw konserwowanych w occie. W zależności od smaku, spożywa się go jako dodatek do mięsa, na deser na cieście lub nawet rozsmarowany na toście. Dzięki delikatnie owocowemu smakowi, ten chutney z mango z Mali pozwala na podkreślenie słodko-słonego smaku w Twoich potrawach, idealny na udany brunch lub letnią kolację. Słoik szklany o pojemności 190 ml. Pojemność: 190 ml
Tadżin z Kurczaka z Kandyzowaną Cytryną i Ziemniakami - Gourmet Słoiki

Tadżin z Kurczaka z Kandyzowaną Cytryną i Ziemniakami - Gourmet Słoiki

Danie można podgrzać bezpośrednio w słoiku w mikrofalówce przez 2 minuty na maksymalnej mocy i należy je spożyć w słoiku. Tłuszcz: 3,1 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g Węglowodany: 5,2 g W tym cukry: 1,5 g Białko: 5,8 g Sól: 0,56 g
ŚWIEŻY CASSOULET Z CASTELNAUDARY Z CONFITEM Z KACZKI - ŚWIEŻY

ŚWIEŻY CASSOULET Z CASTELNAUDARY Z CONFITEM Z KACZKI - ŚWIEŻY

Tradycyjne przygotowanie w piekarniku: usuń folię ochronną i nagrzej piekarnik do 7/240°C. Następnie obniż temperaturę piekarnika do 5/150°C (5). Włóż swoją "cassole" do piekarnika na: 20 minut dla formatu 1 porcji 45 minut dla formatu 2 porcji 1h15 minut dla formatu 4 porcji
Kurczak Baskijski z Czerwonymi i Zielonymi Paprykami - Bistronomiczny

Kurczak Baskijski z Czerwonymi i Zielonymi Paprykami - Bistronomiczny

Przelać danie do garnka i podgrzewać przez kilka minut na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, lub przelać zawartość puszki do odpowiedniego naczynia i podgrzewać w mikrofalówce przez 2 do 3 minut na maksymalnej mocy. Tłuszcze: 4,1 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g Węglowodany: 7,2 g W tym cukry: 4,5 g Błonnik: 1,3 g Białko: 6,1 g Sól: 0,90 g
Rzemieślnicza konfitura z kasztanów

Rzemieślnicza konfitura z kasztanów

dżem kasztanowy ręcznie robiony skład: 100% kasztanów z Ardèche, wanilia, cukier słoik 320 g Waga: 500 g
Pikantny Rougail Kiełbasiany - Browar

Pikantny Rougail Kiełbasiany - Browar

Rozkoszujcie się tym pysznym Rougail z kiełbasą Montbéliard i chili L’Oiseau z Reunionu we dwoje. Zainspirowany najlepszymi browarami, ten przepis nie zawiera barwników, sztucznych aromatów ani konserwantów.
Gulasz kapuściany - Bistronomiczny

Gulasz kapuściany - Bistronomiczny

Przelać danie do garnka i podgrzewać przez kilka minut na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, lub przelać zawartość puszki do odpowiedniego naczynia i podgrzewać w mikrofalówce przez 2 do 3 minut na maksymalnej mocy. Tłuszcze: 6,2 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g Węglowodany: 3,6 g W tym cukry: 1,9 g Błonnik: 1,1 g Białko: 6,9 g Sól: 1,1 g